Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. Bayatlayan ekmekler ise fırınlarda kurutularak peksimet olarak değerlendiriliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. Dedesinden devraldığı ekmekçilik kültürünü devam ettiren ve Araköy harç ekmeği'nin marka tescilini yaptıran Ali Bodur, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Muhammet Çelik - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Muhammet Çelik - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda bir asırdır korunan mayadan üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Muhammet Çelik - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. Bayatlayan ekmekler ise fırınlarda kurutularak peksimet olarak değerlendiriliyor. ( Muhammet Çelik - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda bir asırdır korunan mayadan üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda odun ateşinde üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )
Gümüşhane'de 1 asırdır ekşi mayadan üretildikten sonra taş fırında pişirilen ve 7 gün tazeliğini koruyan Araköy harç ekmeği müşterilere tattırıldıktan sonra satılıyor. Doğal koşullarda 7 gün, buzdolabında 10 gün boyunca tazeliğini koruyan 4 kilogramlık harç ekmeği, köydeki fırınlardan adını alan Ekmekçiler Mahallesi'ndeki fırınlarda üretilerek yurdun çeşitli yerlerine gönderiliyor. ( Veysel Kara - Anadolu Ajansı )