"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. Perde ciğerini ömrümde ilk defa yediğini belirten Muzaffer Yıldız, iç yağı ile pişirilmesinin ciğere ayrı bir tat kattığını aktardı. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

"Perde ciğeri" kış aylarında yoğun ilgi görüyor
Fotoğraf: Muhammed Ali Timur

Diyarbakır'da, ciğer kebabının çeşitlerinden "perde ciğeri" damak tadına düşkün olanlardan yoğun ilgi görüyor. 5 dakika pişirilen, daha sonra iç yağına sarmalanarak 10 dakika daha ateşte pişirilerek perde ciğere dönüşen lezzet, isteğe göre kırmızı biber, karabiber, kimyon ve soğanla da hazırlanıyor. ( Muhammed Ali Timur - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler