Dolar
32.39
Euro
35.02
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.30
BTC/USDT
70,689.00
BIST 100
9,079.97
Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
21.03.2019

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

Pekmezin renk ve tat verdiği asırlık lezzet: Giresun simidi
Fotoğraf: Gültekin Yetgin

Giresun'un haşlama, pekmeze batırma, kurutma gibi kendine özgü tekniklerle üretilen ve susamsız olmasıyla dikkati çeken simidi, kentin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 500 yıldır yörede üretilen Giresun simidi, pekmezin verdiği tattan dolayı rağbet görüyor. ( Gültekin Yetgin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler