Euro
9.08
Dolar
7.65
BIST 100
1,539.71
Altın
1,691.78
Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

Nevşehir'de laboratuvarda analiz edilen patates pişirme amacına göre paketleniyor Fotoğraf: Behçet Alkan

Nevşehir'in Kavak beldesinde doğal soğuk hava deposu işletmecisi, laboratuvarda analiz ettirdiği patatesleri pişirilme şekline göre paketleyip, piyasaya sunuyor. Yer altı deposunun bulunduğu alanda oluşturulan analiz laboratuvarında incelenen patatesler, tüketilme amacına göre kızartmalık, haşlamalık, yemeklik ve fırınlık olarak ayrılıp paketleniyor. ( Behçet Alkan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler