Dolar
32.38
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,536.20
BTC/USDT
69,895.00
BIST 100
9,065.91
Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
20.10.2018

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Ev hanımlarınca tanelerinin iriliğine göre ayrıştırılan fasulye bu işlem sonrası çuvallara konularak satışa hazır hale getiriliyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Kuru fasulyenin tarladan sofraya uzanan lezzet yolculuğu
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler