Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Ev hanımlarınca tanelerinin iriliğine göre ayrıştırılan fasulye bu işlem sonrası çuvallara konularak satışa hazır hale getiriliyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. Tarlanın kenarına toplanan dermason kuru fasulyesi patos makinesinde tanelerinden ayrıştırılıyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )
Erzincan ovasında yetişen ve birçok restoranın vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan dermason kuru fasulyesi, zahmetli bir yolculuğun ardından sofraları süslüyor. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )