Dolar
32.34
Euro
35.16
Altın
2,160.86
ETH/USDT
3,403.70
BTC/USDT
65,717.00
BIST 100
8,718.11
Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
19.09.2018

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. Türkiye Genç Aşçı Milli Takım Direktörü Naif Bagi (fotografta), Kocaeli'nin unutulmuş, gün yüzüne çıkması gereken çok sayıda lezzeti bulunduğunu, süt çiğli kulak mantısı, dartılı düdük makarnası gibi yemeklerin de gelecek kuşaklara aktarılması için çeşitli eğitim ve tanıtım çalışmaları yürüttüklerini belirtti. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

Kocaeli'nin "keser köftesi" marka olma yolunda
Fotoğraf: Tahir Turan Eroğlu

Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler