Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. Türkiye Genç Aşçı Milli Takım Direktörü Naif Bagi (fotografta), Kocaeli'nin unutulmuş, gün yüzüne çıkması gereken çok sayıda lezzeti bulunduğunu, süt çiğli kulak mantısı, dartılı düdük makarnası gibi yemeklerin de gelecek kuşaklara aktarılması için çeşitli eğitim ve tanıtım çalışmaları yürüttüklerini belirtti. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Osmanlı döneminde "sarayın kileri" konumundaki Kocaeli'de unutulan ancak "marka" olmaya aday tariflerden birisini Kurban Bayramları'nda hayvanın hemen her bölgesinden etlerin keserle dövülmesi ve kıyılmasıyla hazırlanan "keser köfte" oluşturuyor. ( Tahir Turan Eroğlu - Anadolu Ajansı )
Öne çıkanlar
En Yeniler
Gazze'de sığınmacıların yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek için konserve kutularından çadır yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ne katıldı