Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )
Mikroklima iklimi sayesinde birçok meyve ve sebzenin yetiştirildiği Sakarya'nın Geyve ilçesinde bu sezon ekilen ıspanak, kalitesi, rekoltesi ve fiyatıyla çiftçinin yüzünü güldürüyor. İçerdiği vitaminler nedeniyle kış sofralarının vazgeçilmez sebzelerinin başında gelen ve Geyve'de yaklaşık bin dekar alanda yetiştirilen ıspanağın hasadı, ilçeye bağlı Bayat Mahallesi'nde kadınlar tarafından yapılıyor. ( İbrahim Yozoğlu - Anadolu Ajansı )