Dolar
32.39
Euro
35.09
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.40
BTC/USDT
70,719.00
BIST 100
9,079.97
Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
08.11.2019

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

Kayseri pastırması "pastırma yazı"nda lezzetleniyor
Fotoğraf: Ergün Haktanıyan

Kayseri'nin zengin mutfak kültüründe akla ilk gelen yiyeceklerden pastırma, adını verdiği "pastırma yazı"nda lezzetine lezzet katıyor. Tarihi bin 500 yıl öncesine Orta Asya Türklerine kadar uzanan pastırma, "pastırma yazı" döneminde ayrı bir lezzete kavuşuyor. ( Ergün Haktanıyan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler