Euro
10.39
Dolar
8.76
BIST 100
1,391.06
Altın
1,774.90
Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin baklavacılarını bayram telaşı sardı
Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklava ustaları, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun emek harcıyor. Avrupa Birliği (AB) tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası"nın üretildiği Gaziantep'teki baklavacılarda Ramazan Bayramı telaşı başladı. Yurt içi ve yurt dışından alınan tatlı siparişleri yetiştirmek isteyen işletme sahipleri, çalışanların sayısına ikiye çıkardı, ek mesai koydu. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler