Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
20.09.2024

Düzce'de 2 bin 100 dönüm alanda ata tohumuyla yetiştirilen coğrafi işaretli Konuralp pirincinin hasadına başlandı. Tarihi 1800'lü yıllara dayanan ve "Osmanlı saray mutfağının pirinci" olarak adlandırılan Konuralp pirinci, lezzeti dolayısıyla talep görüyor. (Ömer Ürer - Anadolu Ajansı)

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

Düzce'de yetiştirilen tescilli Konuralp pirinci hasat ediliyor
Fotoğraf: Ömer Ürer

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler