Euro
9.67
Dolar
8.07
BIST 100
1,408.14
Altın
1,777.08
Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması (fotoğrafta), ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf (fotoğrafta) ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf (fotoğrafta) ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf (fotoğrafta) ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı (fotoğrafta) ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı (fotoğrafta) ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması, ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte (fotoğrafta), etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması (fotoğrafta), ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. Merkezde medeniyetler kenti Diyarbakır'ın kaburga dolması (fotoğrafta), ciğer kebabı ve dolması, meftune, içli köfte, etli, ekşili ve kuru dolma, tescilli burma kadayıf ve örgü peynir, sac tava, sütlü Nuriye tatlısı, çörek, meyan kökü şerbeti, mumbar, kenger, hilorik, mehir, bademli pilav, babaganuç ve ekşili sıkma gibi sayısız lezzetlerinin tanıtımı yapılacak. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'ın eşsiz lezzetleri "Gastro İnovasyon Merkezi" ile dünyaya açılacak Fotoğraf: Nurten Aslan

Diyarbakır'ın zengin yemek kültürünün Türkiye ve dünyaya tanıtılması amacıyla hazırlanan 4,6 milyon lira maliyetli proje ile Sur ilçesindeki tarihi bir bina "Gastro İnovasyon Merkezi"ne dönüştürülecek. ( Nurten Aslan - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler