Euro
6.37
Dolar
5.68
BIST 100
101,329.90
Altın
1,426.12
Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

Diyarbakır'da karpuz rekoltesinde yüzde 43 artış Fotoğraf: Bestami Bodruk

Diyarbakır'da örtü altı yöntemiyle üretim yapılan karpuzun rekoltesinde geçen yıla oranla yüzde 43 artış bekleniyor. İlde, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen, iriliği ve lezzetiyle ünlü Diyarbakır karpuzunun yanı sıra 2008 yılından bu yana örtü altı yöntemiyle sulu tarımın yapıldığı arazilerde de karpuz üretiliyor. Merkez ve ilçelere bağlı köylerde üretilen karpuzda hasat dönemi başladı. ( Bestami Bodruk - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler