Dolar
8.65
Euro
10.14
Altın
1,754.65
ETH/USDT
3,332.40
BTC/USDT
47,348.00
BIST 100
1,419.43
Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
15.09.2021

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: İbrahim Erbay

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( İbrahim Erbay - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

Dayanıklılığı ve lezzetiyle öne çıkan Söğüt domatesine talep artıyor
Fotoğraf: Bilal Altıok

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde üretilen örtü altı domates, başta Balkanlar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor. Antalya gibi kıyı kesimlerde yaptıkları seracılığı 2000'li yıllarda 1400 rakımlı beldelerine taşıyan Söğütlü üreticiler, beldede 8 bin dekarlık sera alanında yılda yaklaşık 120 bin ton örtü altı domates üretiyor. ( Bilal Altıok - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler