Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. TÜ Aşçılık bölümü öğrencisi Şevval Palabıyık (ortada) yaptığı pizzayla uluslararası yarışmada altın madalya kazandı. Palabıyık'a TÜ Arda Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Şinasi Özmen (sağda) ve TÜ Arda Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Alper Çevik (solda) katkı sundu. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. TÜ Aşçılık bölümü öğrencisi Şevval Palabıyık yaptığı pizzayla uluslararası yarışmada altın madalya kazandı. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. TÜ Aşçılık bölümü öğrencisi Şevval Palabıyık yaptığı pizzayla uluslararası yarışmada altın madalya kazandı. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. TÜ Aşçılık bölümü öğrencisi Şevval Palabıyık yaptığı pizzayla uluslararası yarışmada altın madalya kazandı. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )
Trakya Üniversitesi aşçılık bölümünce hazırlanan ödüllü lezzet Trakya Pizzası çölyak hastalarına yeni bir lezzet sunuyor. ( Tolga Yanık - Anadolu Ajansı )