Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Salgın sebebiyle satışları ve üretim kapasiteleri yarı yarıya azalan baklavacılar, her sene bayram öncesi görülen hummalı çalışmalarının aksine tatlı telaşından uzak günler geçiriyor. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )
Türkiye'de günde ortalama 1200 ton baklava üreten, ramazan ve Ramazan Bayramı öncesinde bu oranı 3-4 katına çıkaran baklavacılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle satış ve sipariş durgunluğu yaşıyor. Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. ( Kaan Bozdoğan - Anadolu Ajansı )