'Azezi üzümü'nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı

'Azezi üzümü'nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor.

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

"Azezi üzümü"nün şifalı lezzetlere yolculuğu başladı Fotoğraf: Yasin Dikme

Türkiye'nin önemli tarım kentlerinden Şanlıurfa'da, bağ bozumunda toplanan "Azezi üzümü", geleneksel yöntemlerle şifa kaynağı pekmez, pestil, kesme ve fıstıklı sucuğa dönüştürülüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler