Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
26.09.2021

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

Ağrı'da kazanlar kış sofralarının vazgeçilmezi "tel peynir" için yakıldı
Fotoğraf: Abdullah Söylemez

Ağrı'da kışın kahvaltı sofralarını süsleyen tel peynir, geleneksel yöntemlerle üretiliyor. Tutak ilçesine bağlı köylerde yaşayan kadınlar, kazanları yakarak yüksek rakımlı meralarda doğal ortamda beslenen ineklerin sütünden tel peynir üretimine başladı. ( Abdullah Söylemez - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler