Euro
6.45
Dolar
5.78
BIST 100
98,415.34
Altın
1,490.85
'Acılı eller'in mesaisi başladı

'Acılı eller'in mesaisi başladı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor.

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

"Acılı eller"in mesaisi başladı Fotoğraf: Mehmet Akif Parlak

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tarlalardan toplanarak işleme tesislerine getirilen kırmızı biberler, işçilerin acılı elleri ile güneşin kavurucu sıcağından geçtikten sonra yemeklerin vazgeçilmezi pul bibere dönüşüyor. ( Mehmet Akif Parlak - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler