Dolar
32.21
Euro
35.03
Altın
2,165.38
ETH/USDT
3,693.50
BTC/USDT
67,845.00
BIST 100
8,883.52
Kurumsal Haberler

Hasan Kaçan'ın tercihi 'Filistin direnişinin sembolü genç' oldu

Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları 2018" oylamasına katıldı.

12.12.2018 - Güncelleme : 12.12.2018
Hasan Kaçan'ın tercihi 'Filistin direnişinin sembolü genç' oldu

İSTANBUL

Karikatürist, oyuncu ve senarist Hasan Kaçan, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları 2018" oylamasına katıldı.

"Gırgır" ve "Keskin Ustura" dergilerindeki karikatürlerinin yanı sıra rol aldığı yapımlarla tanınan Kaçan, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

Birçok yapımın senaryosunda imzası bulunan ve canlandırdığı "Heredot Cevdet" karakteriyle televizyon izleyicilerinin beğenisini kazanan Kaçan, fotoğrafları estetik yönünden değerlendirdiğini söyledi.

Kaçan, ilk olarak "haber" kategorisini inceledi ve Mustafa Hassona'nın "Filistin direnişinin sembolü genç" adlı fotoğrafına oy verdi.

"Yaşam" kategorisindeki fotoğrafları da tek tek inceleyen Kaçan, bu kategoride İlhami Çetin'in çektiği "Ali dede ve kedisi" isimli fotoğrafı oyladı.

Hasan Kaçan, "spor" kategorisinde ise tercihini, Ali Atmaca'nın objektifine yansıyan "3. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği" fotoğrafından yana kullandı.

Muhabir: Musa Alcan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın