Kurumsal Haberler, Yılın Fotoğrafları 2019

Sturridge ve Sörloth da favori AA karelerini seçti

Trabzonspor'un yıldız oyuncuları Sturridge ve Sörloth, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak beğendikleri kareleri oyladı.

Selçuk Kılıç  | 26.12.2019 - Güncelleme : 26.12.2019
Sturridge ve Sörloth da favori AA karelerini seçti Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz/AA

Trabzon


Trabzonspor'un yıldız oyuncuları Daniel Sturridge ve Alexander Sörloth, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.


Çanakkale'de orman yangını

AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Sturridge ve Sörloth, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde seçim yaptı.


Abidjan'da yaşam

Sturridge, haber kategorisinde Burak Akay'ın "Çanakkale'de orman yangını", yaşam kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Abidjan'da yaşam" ve spor kategorisinde ise Erhan Elaldı'nın "Beytullah'ın azmi" fotoğrafına oy verdi.


Zirvedeki yollar açıldı

Sörloth ise haber kategorisinde ülkesi Norveç'i de anımsattığı için Ali İhsan Öztürk'ün "Zirvedeki yollar açıldı" başlıklı fotoğrafını seçerken, yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Kendi engelini unuttu evladına şifa arıyor", spor kategorisinde ise Şebnem Coşkun'un "Şahika Ercümen'den dünya rekoru" fotoğraflarını seçti.


Şahika Ercümen'den dünya rekoru

"Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları Oylaması"na katılmak için tıklayın >>

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.