Dolar
32.55
Euro
34.82
Altın
2,316.17
ETH/USDT
3,138.70
BTC/USDT
64,107.00
BIST 100
9,722.09
Kurumsal Haberler, Yılın Fotoğrafları 2019

Sanatçı İbrahim Tatlıses 'Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar' fotoğrafını seçti

Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılan İbrahim Tatlıses, haber kategorisinde "Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar" fotoğrafını seçti.

Tezcan Ekizler  | 21.12.2019 - Güncelleme : 21.12.2019
Sanatçı İbrahim Tatlıses 'Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar' fotoğrafını seçti Fotoğraf: Emin Mengüarslan/AA

İzmir

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Tatlıses, İzmir'in Karabağlar ilçesinde işletmeciliğini yaptığı kebapçıda, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.


Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar

Haber kategorisinde Muhammed Said'in "Suriye'de saldırıların hedefi çocuklar" başlıklı fotoğrafını seçen Tatlıses, yaşamda Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam", sporda ise Mustafa Yalçın'ın "Millilerden asker selamı" başlıklı karesine oy verdi.


Harran'da yaşam

Tatlıses, fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, "Bu fotoğraflarda sanat var. İşin ehli insanlar güzel çekmiş. Fotoğrafı çok severim. Kamerayı koyacağın yeri bileceksin. Kamerayı koyduğun yeri bildin mi yönetmenlik kolay. Özellikle Mili Takım oyuncularımızın asker selamı verdiği ve Harran'da çekilen fotoğraf çok güzel. Arkadaşları tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları Oylaması"na katılmak için tıklayın >>

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.