Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,570.50
BTC/USDT
70,824.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler, Yılın Fotoğrafları 2019

Oyuncu Salih Güney'in seçimi 'Sarıkamış şehitleri anısına' oldu

Oyuncu Salih Güney, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasında haber kategorisinde seçimi "Sarıkamış şehitleri anısına" fotoğrafı oldu.

Tezcan Ekizler  | 20.12.2019 - Güncelleme : 20.12.2019
Oyuncu Salih Güney'in seçimi 'Sarıkamış şehitleri anısına' oldu

İzmir

Oyuncu Salih Güney, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki evinde AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Güney, haber, yaşam ve spor kategorilerinde oyunu kullandı.


Sarıkamış şehitleri anısına

Güney, haberde Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış şehitleri anısına", yaşamda Hüseyin Yıldız'ın "Beyaz yürüyüş", sporda ise Ayhan İşcen'in "Milli yüzücüden Tokyo hedefi" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Salih Güney, yaptığı açıklamada, oylamaya sunulan fotoğrafları çok beğendiğini, oy verirken çok zorlandığını söyledi.

AA'nın çok başarılı haberlere imza attığını ifade eden Güney, "Teknik, ışık, ve renk olarak gerçekten foto muhabiri arkadaşlarımız güzel çalışmalara imza atmış. AA'yı ve görevli foto muhabirlerini böyle bir çalışma yaptığı için kutluyorum. Fotoğraf sanatını çok önemli buluyorum. 500 sayfalık bir romanı bir fotoğrafla anlatabilirsiniz. Fotoğraf size her şeyi anlatır. O anı yaşamak açısında fotoğraf çok önemli." dedi.

"Anadolu Ajansı Yılın Fotoğrafları Oylaması"na katılmak için tıklayın >>




Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.