Dolar
32.35
Euro
34.92
Altın
2,222.12
ETH/USDT
3,556.10
BTC/USDT
70,800.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulundu

Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Restorasyonu için yönetim kurulu bütçe oluşturdu. Eskisinden daha güzel hale getirilip, Galatasaraylıların emrine verilecek." dedi.

Emre Doğan  | 21.06.2022 - Güncelleme : 21.06.2022
Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulundu Fotoğraf: Ali Atmaca - AA

İstanbul

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nda incelemelerde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Metin Öztürk, yönetim kurulu sözcüsü Rıza Morova ve Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Adası'na gelen Başkan Özbek, çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yıllar sonra Galatasaray Adası'na tekrar kavuşacaklarını belirten Dursun Özbek, "Hasret bitiyor. Adanın tahliyesi için emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Geç de olsa adamıza kavuştuk. Adanın irtifak hakkı için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ayrıca buranın hali perişan. Restorasyonu için yönetim kurulu bütçe oluşturdu. Eskisinden daha güzel hale getirilip, Galatasaraylıların emrine verilecek." diye konuştu.

Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak kullanılacağını vurgulayarak, "Kar amaçlı bir nokta değil. Kürek şubesini de buraya getirmeyi düşünüyoruz. Galatasaray Üniversitesiyle beraber bir kürek takımı oluşturup, çalışmalarını burada yapmasını sağlayacağız. Bazı bölümler bize ait değil. İrtifak hakkını alır almaz Galatasaraylılara müjdeyi vereceğim. Kulübe hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalara başladık. Önce molozlardan temizlenmesi lazım. En süratli şekilde yapmayı düşünüyoruz. Görevimiz, adayı eskisinden daha güzel hale getirip, üyelerin kullanımına açmak. El birliğiyle burayı en kısa sürede bitireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulüp için Galatasaray Adası'nın önemine değinerek, "Başkanımızın başlattığı çalışma inşallah en kısa sürede tamamlanacak. Rahmetli babam 30 sene burada müdürlük yaptı. Ben de Galatasaray'ın yöneticisi olarak üyelerimizle burada bir araya geleceğim. Burası bizim için bir sembol." şeklinde görüş belirtti.

Erden Timur ise Galatasaray Adası'nın hizmete açılması için sıkı bir şekilde çalışmalara başladıklarını aktardı.

Transfer çalışmaları ve teknik direktör Domenec Torrent ile sözleşme fesih görüşmelerine ilişkin Timur, "Merakınızı anlıyoruz. Tüm çalışmalar yapılıyor." ifadelerini kullandı.


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.