Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,528.70
BTC/USDT
69,978.00
BIST 100
9,152.69
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bestekar Alaeddin Yavaşca'yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük bestekar Alaeddin Yavaşca, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Karataş ve SMA hastası Demir'i hastanede ziyaret etti.

Mehmet Kara  | 08.12.2019 - Güncelleme : 09.12.2019
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bestekar Alaeddin Yavaşca'yı ziyaret etti Fotoğraf: Mustafa Kamacı/AA

İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta ziyaretlerinde bulundu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üst Düzey Kamu ve Özel Sektör Yatırım Konferansı'ndaki programının ardından, Koç Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş'ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Ajansı )

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üst Düzey Kamu ve Özel Sektör Yatırım Konferansı'ndaki programının ardından, Koç Üniversitesi Hastanesine gitti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede, Ağrı'da teröristlerle çıkan çatışmada sırtından yaralanan 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş ve 93 yaşındaki klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca'yı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. 

Erdoğan, daha sonra hastanede tedavi gören SMA hastası 17 yaşındaki Dilan Kardelen Demir'i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.