Dolar
32.31
Euro
34.94
Altın
2,207.48
ETH/USDT
3,597.80
BTC/USDT
71,133.00
BIST 100
9,057.76
Gündem

Balıkesir'de jandarmanın atlı timleri yangına karşı denetimlere destek veriyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde jandarmanın atlı birlikleri, orman yangınlarıyla mücadele kapsamındaki denetimlere destek veriyor.

Suat Salgın  | 02.08.2021 - Güncelleme : 02.08.2021
Balıkesir'de jandarmanın atlı timleri yangına karşı denetimlere destek veriyor

Balikesir

Balıkesir Valiliğince alınan karar doğrultusunda 31 Eylül'e kadar ormanlara giriş ve çıkışların yasaklanması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri sürüyor.

Ormanlık alanlarda çalışmalarına devam eden ekiplere, plajların güvenliği için görevli olan jandarma atlı birlikleri de destek veriyor.

Jandarmanın atlı birliklerinin denetimiyle karşılaşan vatandaşlardan Zeki Kemal Pekşen, söz konusu uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesin orman yangınlarına karşı duyarlı ve bilinçli olması gerektiğinin altını çizdi.

Vatandaşlardan Nihal Dilli ise ormanlık alanlarda yapılan denetimlerden dolayı başta jandarma olmak üzere Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile atlı süvari timlerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.