Dolar
32.39
Euro
35.03
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.10
BTC/USDT
69,926.00
BIST 100
9,138.87
Politika, seçim 2018

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

Aynur Ekiz, İlkay Güder  | 24.05.2018 - Güncelleme : 24.05.2018
AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor

Ankara

ANKARA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı.

Ankara Spor Salonu'nu dolduran partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ellerindeki Türk bayraklarını ve AK Parti flamalarını sallayıp cep telefonlarının ışıklarını yakarak karşıladı.

AK Parti Sözcüsü Ünal: Şimdi bir şahlanışın ve yükselişin eşiğindeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "16 yılda biz, bir diriliş gerçekleştik, şimdi bir şahlanışın ve yükselişin eşiğindeyiz." dedi.

Ünal, Ankara Spor Salonu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyaya vereceği cevapların konuşulacağı seçim beyannamesinin tanıtımını yapacaklarını belirtti.

Bugünün AK Parti için yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Ünal, "Biz 2002'de yola çıkarken Cumhurbaşkanımız, o günkü Genel Başkanımız 'Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.' demişti. Geçtiğimiz 16 yıl Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. 16 yılda biz, bir diriliş gerçekleştik, şimdi bir şahlanışın ve yükselişin eşiğindeyiz. Şimdi biz yeni bir yüzyıl başlarken liderimizle, yeni hükümet sistemimizle, aşkımızla, heyecanımızla yola çıkıyoruz." diye konuştu.

Yeni seçim şarkısı tanıtıldı

Yoğun sevgi gösterileri arasında salona giren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, partilileri platformdan selamladı ve karanfil attı. 

Bu sırada salonda, AK Parti'nin seçim çalışması kapsamında hazırlanan ve "Erdoğan Marşı" ismini taşıyan seçim şarkısı çalındı.

Erdoğan salona gelmeden önce, sözü Mustafa Doğruöz ve Eyüp Anlaş'a, bestesi Arslanbek Sultanbekov'a ait, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, canımsın, davamsın hey Türkiye" sözlerinin yer aldığı "Birlikte Türkiye" isimli yeni seçim şarkısı partililere dinletildi. 

Toplantının başında "Vakit Türkiye Vakti" isimli kısa film de salondakilere izletildi. 

Toplantıya, Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti aday listelerinden milletvekili adayı gösterilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bakanlar katıldı. 

Erdoğan, partisinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından AK Parti milletvekili adaylarını tanıtacak. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın