Dolar
32.33
Euro
34.95
Altın
2,213.03
ETH/USDT
3,564.40
BTC/USDT
70,722.00
BIST 100
9,053.34
Ekonomi, Koronavirüs

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Çetin: Hükümete ilettiğimiz taleplerin 19'u sonuçlandı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Çetin, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle hükümete bugüne kadar ilettikleri taleplerin 19'unun sonuçlandığını belirtti.

Hatice Özdemir Tosun  | 24.03.2020 - Güncelleme : 24.03.2020
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Çetin: Hükümete ilettiğimiz taleplerin 19'u sonuçlandı

Antalya



KORONAVİRÜS HABERLERİ


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çetin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hükümete bugüne kadar ilettikleri taleplerin 19'unun sonuçlandığını bildirdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlığı görevini de yürüten Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, ''hayata geçirilen Kısa Çalışma Ödeneğinin virüs pandemisinden olumsuz etkilenen tüm işletmeler için çok önemli bir destek olduğunu'' vurguladı.

Kendilerinin de üyelerle bir araya gelerek yaşadıkları sorunları ve buna ilişkin çözüm önerilerini topladıklarını aktaran Çetin, bu süreçte her zaman üyelerinin yanlarında olduklarını belirtti.

Tüm üyelere, odanın hem sosyal medya hesaplarını hem de ATSO internet sitesini takip etmeye davet ettiğini aktaran Çetin, şunları kaydetti:

"Kovid-19'un ülkemize girmesinden bu yana TOBB Yönetim Kurulu olarak hükümetimize bugüne kadar ilettiğimiz taleplerimizin 19'u sonuçlanmıştır. Böyle dönemlerde alınacak desteklerin çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Oda ve borsalar olarak bu zor günlerin atlatılmasında üzerimize düşen bütün sorumlulukları alarak üyelerimizi yalnız bırakmayacağız. Bundan sonra da taleplerin takipçisi olacağız. Üyeleri bilgilendirmeye devam edeceğiz."


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın