Dolar
32.39
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.40
BTC/USDT
70,215.00
BIST 100
9,115.26
Dünya

ABD'li sokak sanatçısından Trump'ın yıldızına demir parmaklık

ABD'de bir sokak sanatçısı Başkan Trump'ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızının üzerini demir parmaklıkla kapattı.

20.09.2018 - Güncelleme : 20.09.2018
ABD'li sokak sanatçısından Trump'ın yıldızına demir parmaklık

NEW YORK

ABD'li sokak sanatçısı Plastic Jesus, sosyal medya hesabından, "Bugün Donald Trump'ı parmaklıklar ardına koydum." mesajını paylaştı.

ABD medyasına konuşan Jesus, "Seçildiği günden bu yana Trump'ın hapsedilmesi için çağrılar var, bugün kesinlikle parmaklıklar ardına kondu." dedi.

Yaptığı parmaklıkların kısa süre sonra Trump destekçilerince tahrip edildiğini belirten Jesus, "Bir kişi de parmaklıkları sökmek için saatlerce uğraşarak, çevredeki turistleri eğlendirdi." diye konuştu.

Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda (Walk of Fame) Dolby Theatre'a yakın bir konumda bulunan ve daha önce de farklı kişilerce hedef alınan yıldız, Donald Trump'ın NBC'de yayınlanan ve bir dönem büyük başarı sağlayan "Apprentice" (Çırak) adlı televizyon şovundan dolayı 2007 yılında yerleştirilmişti.

Batı Hollywood Belediyesi Konseyi, Hollywood Ticaret Odası'na Trump'ın yıldızının kaldırılması çağrısı yapan bir karar tasarısını geçen ay oy birliğiyle kabul etmişti.

Muhabir: Dildar Baykan


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın