18.08.2014

AA filmon tunelet dhe llogoret e grupit Kassam

<p>Përfaqësuesi i Kassam shpjegon për Anadaly Agency (AA) se “puna fillon sapo të merren të dhënat nga njësitë operative të brigadës. Ato pasi na japin koordinatat e objektivit ne menjëherë nisim bombardimet"</p>Intervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit