01.01.2021

Viti i Ri në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë, pa festimet tradicionale nëpër sheshe (PRISHTINË)Intervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit