Terroristët e YPG/PKK shkaktojnë zjarre dhe shkatërrojnë fushat në veri të SirisëIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit