28.11.2021

Shqipëri, shënohet Dita e Flamurit dhe Pavarësisë

Ceremonia me rastin e 109-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë është mbajtur në qytetin e Vlorës me pjesëmarrjen e presidentit të Shqipërisë, Ilir Meta, kryeministrit Edi Rama dhe kryetares së Kuvendit të Shqipërisë, Lindita NikollaIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit