Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës ndriçohen me ngjyrë të portokalltë kundër dhunës ndaj gruasIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit