28.02.2022

Mjetet e blinduara ruse në Kharkov hasën në rezistencë të ashpër nga forcat ukrainase

Kreu i administratës shtetërore rajonale të Kharkovit, Synegubov tha se automjetet e lehta ushtarake "hynë në qytet" dhe u bëri thirrje banorëve të qytetit të qëndrojnë në strehimore dhe të mos largohenIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit