19.04.2020

Masat kundër COVID-19, rrugët e Tiranës të boshatisura

Nga fotografitë e realizuara nga Anadolu Agency (AA), shikohen rrugët dhe sheshet e boshatisura në qytetin e TiranësIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit