03.12.2021

Jorganxhiu i fundit i Çarshisë së Shkupit ruan traditën familjare njëshekullore

Ali Halili rikujton Rrugën e mëhershme të Jorganxhinjve, kur ai ishte fëmijë dhe filloi të mësojë zanatin, duke theksuar se është shumë e rëndësishme të punohet me dëshirë, e më e rëndësishme, sipas tij, është të punohet ndershëmIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit