23.06.2022

AA filmon ushtarët grekë dhe armatimin e rëndë në ishullin Pserimos

Bëhet fjalë për arkipelagun në skajin juglindor të Detit Egje, mjaft larg nga brigjet kontinentale të Greqisë në juglindje, ndërsa afër bregdetit lindor turk të EgjeutIntervista, rrëfime njerëzore, dokumentarë...Mijëra të tilla në kanalin tonë në YouTube. Abonohuni!

Të fundit