Turqia

Përfundon takimi mes presidentit Erdoğan dhe presidentit ukrainas Zelensky

Takimi që u zhvillua në rezidencën Huber në Stamboll me dyer të mbyllura për median zgjati për rreth 3 orë

Berk Özkan   | 10.04.2021