Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Zaev: Pavarësinë e kremtojmë të lirë dhe të hapur drejt botës
Fotoğraf: Husamedin Gina

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në adresimin me rastin e 8 shtatorit, Ditës së Pavarësisë, theksoi se synimi për shtet të pavarur është ideal shekullor në historinë e Maqedonisë së Veriut. Në Maqedoninë e Veriut sot shënohen 29 vite nga pavarësia, gjegjësisht nga referendumi i mbajtur në vitin 1991, në të cilin qytetarët maqedonas u prononcuan për shtet të pavarur dhe sovran. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit