Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

Xhamia e Madhe në Kordobë me vite e hapur vetëm për ritet fetare katolike
Fotoğraf: Burak Akbulut

Xhamia e Madhe në Kordobë, kryeqyteti i Kalifatit Umajad në Spanjë, është një nga monumentet më të famshme islame të kohës, e cila sot shfrytëzohet për qëllime të ndryshme. Xhamia e Madhe e Kordobës, e ndërtuar nga viti 785 deri në 987, ishte xhamia më e madhe në Spanjë dhe një shembull i mrekullueshëm i arkitekturës maure, dhe për vite është e hapur vetëm për ritet fetare të katolikëve. ( Burak Akbulut - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit