Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Vrapuesja 73-vjeçare britanike kalon urën e Stambollit
Fotoğraf: Elif Öztürk

Një aventuriste 73-vjeçare britanike sot përshkoi urën ikonike të Bosforit në Stamboll me këmbë, si pjesë e një udhëtimi 6.000 milje për të mbështetur popullin e Nepalit. "Ja ku jam, u nisa përsëri! Unë u ktheva përsëri në Stambollin e bukur dhe po shkoj drejt Urës së Bosforit", shkroi në Twitter, Rosie Swale Pope (73) së bashku me një foto të saj gjatë rrugës për në urë, duke përshkuar të dyja anët e metropolit turk. "Teşekkür për të gjithë miqtë e mi të rinj këtu!", shtoi ajo, duke përdorur fjalën turke për falënderime. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit