Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Vjeshta në Massachusetts, rezervati natyror një oazë për pushim
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Vjeshta është stina e vitit që simbolizon pjekurinë, pasurinë dhe melankolinë, ndërsa tiparet e tilla janë treguar edhe në fotografitë që shfaqin laramaninë e kësaj stine që u realizuan në rezervatin natyror në Massachusetts të SHBA-së. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit