Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit
Fotoğraf: MM e Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit
Fotoğraf: MM e Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit
Fotoğraf: MM e Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit
Fotoğraf: MM e Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

Vazhdon stërvitja e gjerë e përbashkët ushtarake e Turqisë dhe Azerbajxhanit
Fotoğraf: MM e Azerbajxhanit

Forcat ajrore dhe tokësore azerbajxhanase dhe turke po vazhdojnë stërvitjen e gjerë ushtarake në Azerbajxhan, Sipas një njoftimi të Ministrisë së Mbrojtjes së Azerbajxhanit, tanket dhe automjetet e blinduara po ekzekutojnë detyra të ndryshme në terren. ( MM e Azerbajxhanit - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit