Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Vazhdon ndarja e ndihmave, banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri flasin për AA Fotoğraf: Furkan Abdula

Familjet e Njësisë Administrative Thumanë në Qarkun Durrës, banesat e të cilëve u shkatërruan plotësisht apo u dëmtuan nga tërmeti që goditi Shqipërinë më 26 nëntor, vazhdojnë të strehohen në çadra, ndërsa vazhdojnë të shpërndahen ndihmat nga institucione dhe organizata të ndryshme nga Shqipëria, Turqia dhe vende të tjera. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit