Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

Vazhdojnë protestat në Kolumbi, shënohen disa incidente
Fotoğraf: Lokman İlhan

Në Kolumbi kanë vazhduar protestat, ndërsa autoritetet njoftojnë se tre oficerë të policisë dhe një protestues janë plagosur, si dhe 13 autobusë dhe 6 stacione të autobusëve janë vandalizuar. Sindikatat e punës, studentët, mësuesit, grupet indigjene dhe organizatat feministe filluan së pari grevën në nëntor, duke drejtuar një valë të pakënaqësisë për mungesën e mundësive arsimore, zbatimin e ngadaltë të marrëveshjes së paqes në vitin 2016 midis qeverisë dhe Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë (FARC), vrasjet e liderëve të organizatave civile dhe pabarazinë e rrënjosur në shoqërinë kolumbiane. ( Lokman İlhan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit