Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

Varrosen edhe 9 viktimat e gjenocidit të Srebrenicës Fotoğraf: Samır Jordamovıc

POTOÇARI (AA) - Salko Ibisheviç dhe Hasan Peziç janë në mesin e 9 viktimave të gjenocidit të Srebrenicës më 11 korrik të vitit 1995 të cilët janë varrosur sot në varrezat e Qendrës Memoriale në Potoçari të Bosnjë e Hercegovinës. ( Samır Jordamovıc - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit