Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep bëhen me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

Vajzat në kampet e refugjatëve në Halep me stile të reja të flokëve Fotoğraf: Esra Hacıoğlu

Në kuadër të një projekti të realizuar në bashkëpunim nga Fondacioni Humanitar IHH nga Turqia, For Children dhe Human Movie Team, vajzave në kampet e refugjatëve Sijju, Shemmarin dhe Reyyan në Halep të Sirisë, u është bërë trajtim i flokëve. Mbi dy mijë vajzave iu krehën flokët dhe iu zbukuruan me karfica me ngjyra të ndryshme. ( Esra Hacıoğlu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit