Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

Ushtria turke me teknologji vendase pastron minat në Libi
Fotoğraf: AA

Ekipet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) po përdorin teknologjinë kombëtare për asgjësimin e minave dhe eksplozivëve të vendosur nga milicitë besnike të udhëheqësit të forcave të paligjshme të armatosura në lindje të Libisë, Khalifa Haftar, gjatë tërheqjes nga Tripoli. Për të siguruar kthimin e sigurt të civilëve në shtëpitë e tyre, ekipet e Kërkimit dhe Asgjësimit të Eksplozivëve (EOD) po përdorin sisteme robotike të prodhimit vendas për të pastruar minat dhe eksplozivët të vendosura si kurthe nga forcat e Haftarit në zonat e banuara në Tripolin jugor. ( AA - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit