Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
03.09.2021

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

Ushtarët izraelitë vranë një palestinez dhe plagosën 15 të tjerë gjatë protestave
Fotoğraf: Ali Jadallah

Ushtarët izraelitë të enjten kanë hapur zjarr ndaj demonstruesve në kufirin me Gazën, të cilët po protestonin kundër bllokadës 15-vjeçare të Rripit të Gazës, duke vrarë një palestinez dhe duke plagosur 15 të tjerë. ( Ali Jadallah - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit