Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Orhan Onur Gemici

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Orhan Onur Gemici

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Orhan Onur Gemici

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Orhan Onur Gemici

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Orhan Onur Gemici

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Orhan Onur Gemici - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Furkan Abdula

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Furkan Abdula

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Furkan Abdula

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Furkan Abdula

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Turqia vazhdon të ndihmojë viktimat e tërmetit në Shqipëri Fotoğraf: Furkan Abdula

DURRËS (AA) - Turqia me ekipet e saj të Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe Autoriteti turk për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) kanë filluar punën në terren për të ndihmuar viktimat e tërmetit që goditi dje Shqipërinë. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit